Contactgegevens

Aangenaam, Ik ben Jan Oord. Nu al meer dan 20 jaar ervaren als financieel administrateur...

Een administratie voeren is niet alleen verplicht, maar ook nuttig om inzicht te krijgen in het doen en laten van uw bedrijf. Veel ondernemers hebben de laatste jaren de administratie naar zichzelf toe getrokken om te besparen op de kosten van de accountant. Wat men vergeet, of soms niet inschat is de hoeveelheid tijd die u en ook uw accountant extra kwijt zijn met het controleren, corrigeren en aanpassen van de administratie naar het jaarverslag toe. Ik kan voor u het administratiewerk uit handen nemen en toch besparen op de accountantskosten. Allereerst is de tariefstelling veel lager dan bij uw accountant en ook kan ik een nauwere aansluiting maken met het jaarverslag, zodat uw accountant er minder werk van heeft. Zodoende heeft u weer meer tijd voor uw privé of uw bedrijfsvoering en bespaart u toch op de kosten. Ook kijk ik kritisch of er soms dubbele betalingen zijn geweest of ontvangsten achterwege zijn gebleven, of dat er een vereenvoudiging van uw administratie mogelijk is door te kijken of uitsplitsingen of specificaties ook echt noodzakelijk en nuttig zijn. Oftewel een goede boekhouder kan altijd uit!

Boekhouden is maatwerk. Een juiste boekhouding bereik je niet door een boekhouding klakkeloos in te scannen of door een typiste in te laten schieten. Dit brengt onvermijdelijk fouten met zich mee in uw administratie die een (dure) accountant er dan weer uit dient te vissen, zodat het beloofde tijd- en geld-voordeel in de praktijk meestal tegen valt. Kies dus voor maatwerk, tegen een lager tarief!

U kunt ook de hele administratie uit handen geven en het jaarverslag, loonadministratie en fiscaal advies wordt dan door mij verzorgd, zodat de lijntjes nog korter worden en er nog minder tijd en geld weglekt.

Mijn tarief is € 42,50 exclusief BTW of een vaste prijsafspraak per periode is ook mogelijk.

Voor uw: Bel voor een afspraak:
06-55597828
privacy statement